Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Så snart din ordre afsendes, sender vi dig endnu en bekræftelse pr. e-mail. Har du spørgsmål til din ordre, er du velkommen til at kontakte os.

 

Definitioner: 
Aftalens parter
"Køber" anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til hpreservedele.dk afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

"hpreservedele.dk" anvendes i det følgende både om den juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

 

Produktinformation:
På hpreservedele.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til hpreservedele.dk via hpreservedele@outlook.dk

 

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er inklusive 25% moms.

 

Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer, bliver sendt direkte til NETS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og NETS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort Visa/Visa Electron/VPay,MasterCard/Maestro,JCB trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra hpreservedele.dk Vælger du at betale med bankoverførelse, er dette ikke dækket af indsigelsesordninger.

 

Reservation af beløb:
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.
Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:
1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller
2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. 

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

 

 

 

Reklamation:
hpreservedele.dk yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Fakturaen skal fremvises til hpreservedele.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til hpreservedele.dk inden rimelig tid. hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Ellers kan Køber miste sin ret til at påberåbe sig manglen.

Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består. 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
hpreservedele.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for hpreservedele's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og hpreservedele.dk
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for hpreservedele's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
hpreservedele.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

 

Fortrydelsesret:
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til hpreservedele@outlook.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked

Pakker, der ikke afhentes i pakkeshoppen og går retur, vil vi fratrække de reelle fragtomkostninger i returbeløbet.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende en eller flere varer retur, selvom de er købt i en ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


 

Returnering:
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Jordbor maskiner, Større Motorer 

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 750,00 kr.

Varens stand, når du sender den retur:
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:
Busk & Sviths Eftf.

Ballevej 20B

8560 Kolind

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

 

Fortrydelsesret i erhvervskøb:
Der ydes IKKE fortrydelsesret ved køb på hpreservedele.dk

 

Forbehold for ændringer:
hpreservedele.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

 

Leveringstider:
Medmindre andet er angivet for den enkelte vare, er forventet leveringstid indenfor 1-3 hverdage. skaffevarer dog ca. 1 uge, men der gives besked herom.

 

Afhentning:

Vi sender en mail når varen er klar til afhentning.

 

Bemærk vi sender kun i Danmark:
Med Postnord uden omdeling kr. 45.00 med omdeling kr. 65.00 inkl. moms.
Vi henter IKKE retur pakker på posthuset eller sendt som efterkrav eller lignende.

Hvis vi skal sende retur label ud trækker vi 100 kr.- når vi krediterer
gælder fra D. 18-12-23

Ved transportskade:

Er der synlig transportskade bedes du gøre transportør skriftlig opmærksom på dette ved modtagelse af varen.


Klageadgang:
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte hpreservedele@outlook.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

Misbrug:
Misbrug af hpreservedele.dk medføre til politianmeldelse.

 

Persondatapolitik.
Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold. Ved brug af services eller foretager køb via websitet. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse ved køb.

 

Formål:
For at du kan handle hos Hpreservedele.dk via vores Webshop.: Hpreservedele.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn eller Firmanavn Adresse Telefonnummer E-mail adresse.

og vi foretager registreringen og videregivelsen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varer til dig, og udsende fakturaer.

Vi benytter NETS til håndtering af online korttransaktioner og opbevarer ikke informationer om betalingskort. Bemærk at ved fakturering og indbetaling opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende love på området herunder hvidvasknings- og bogføringsloven.

Periode for opbevaring

Private personoplysningerne registreres hos vores underleverandør og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Sikkerhed Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Ejeren af websiden og de ansatte hos underleverandøren har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige er: Busk & Sviths Eftf.

Oplysninger afgivet til hpreservedele.dk og underleverandør sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Indsigt og klager

Som registreret hos hpreservedele.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.  Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan i nogle tilfælde også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til hpreservedele.dk via e-mail: hpreservedele@outlook.dk att.: Pia H. Poulsen. Ikke alle oplysninger kan slettes, da de kan være underlagt regnskabsmæssig opbevaringspligt


Hvis du vil klage over vores behandling af personoplysninger, kan du klage til Datatilsynet: http://www.datatilsynet.dk/

Cookies

På www.hpreservedele.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Hvis du har spørgsmål henvendelse til hpreservedele@outlook.dk eller på 30849110 Busk & Sviths Eftf. Ballevej 20 B 8560 Kolind  CVR nr. 41686294

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 18.12.2023

 

Returformular